Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатните УНГ прегледи са изчерпани

01 април 2011

Безплатните УНГ прегледи бяха изчерпани в същия ден на обявяването им. Над 100 деца са записани в рамките на скрининга за серозен отит.

Обръщаме се към всички желаещи да направят такъв скриниг - възможно е той да бъде планиран по НЗОК и на свободен прием. За да се запишете за консултация е необходимо да позвъните на 02/403 4000 или 02/403 4928.

За да направите консултация по НЗОК е необходимо да се запишете в Токуда и да вземете Направление №3 от личния си лекар за специалист - Уши-нос-гърло.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.