Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Световно-известният пластично-реконструктивен хирург проф. Марита Ейзенман-Клайн в Токуда Болница

05 май 2015

Днес световно-известният пластично-реконструктивен хирург проф. Марита Ейзенман-Клайн - председател на Международната Конфедерация за пластична и реконструктивна хирургия -IPRAS участва в пресконференция в МБАЛ "Токуда Болница София", организирана от и в рамките на сътрудничеството между Баварския Здравен Клъстър (BHA) и Клъстър за Медицински Туризъм България (CMT). 
Проф. Марита Ейзенман-Клайн представи новите възможностите за реконструктивна хирургия след рак на гърдата, последните новости в световната възстановителна хирургия и обобщи протичането на първата си оперативна визита в България. 
Проф. Ейзенман-Клайн извърши три демонстративни операции в МБАЛ „Токуда Болница София” и проведе сертифициран оперативен курс на IPRAS за български пластични хирурзи, гинеколози, хирурзи, онколози.
Операциите са на пациентки след мастектомия поради раково заболяване чрез иновативни хирургични техники за реконструкция с липофилинг - трансфер на собствена мастна тъкан на пациентката, безопасна и по-достъпна операция без използване на импланти. Процедурите бяха извършени в Клиника по Пластично-възстановителна и естетична хирургия с ръководител Доц. д-р Димитър Евстатиев.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.