Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

В Токуда Болница работи модерно оборудвана лаборатория за функционална белодробна диагностика

07 май 2015

В Токуда Болница работи модерно оборудвана Лаборатория за функционална белодробна диагностика с последно поколение диагностична апаратура. В лабораторията се извършват функционални изследвания на белия дроб в покой и при натоварване. Колко е важно да има такова изследване, разказа д-р Наталия Стоева, началник на отделение “Пулмология” в “Токуда болница” в София: 

 http://myclinic.bg/akcenti/1200-d-r-nataliq-stoeva-tokuda-razpolaga-s-moderno-oborudvana-laboratoriq-za-belodrobna-diagnostika

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.