Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Мултидисциплинарен семинар, посветен на новостите в мултигенните сигнатури в онкологията, се проведе в Токуда Болница

14 май 2015

Практически семинар на тема: "Мултигенни прогностични, предиктивни и тераностични сигнатури в онкологията" се проведе в Токуда Болница София. Лектори бяха д-р Себастиен Соваж от OncoDNA SA, Gosselies, Belgium, д-р Кристоф Петри от Sividon Diagnostics GmbH, Cologne, Germany и д-р Джеймс Маккий - лектор в University College London и консултант на London Oncology Clinic и Princess Grace Hospital.

Дискутираха се новите методи за идентифициране на туморите и персонализиран избор на лечение, генни анализи и мултигенни тестове за преценка на риска от унаследяване на рака. Темите и имплементирането на новите модели са особено важни в иновационен аспект за бъдещето в лечението на онкологичните заболявания.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.