Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Вторият Шрот лагер за деца със сколиоза ще се проведе в Токуда Болница София между 31 октомври и 9 ноември 2015 г.

05 октомври 2015

Вторият Шрот лагер за деца със сколиоза ще се проведе в Токуда Болница София между 31 октомври и 9 ноември 2015 г.

За втори път Токуда Болница ще е домакин на специализираната рехабилитационна програма за деца с гръбначни изкривявания - т.нар. Шрот лагер в периода 31 октомври - 9 ноември. Желаещите да се включат деца и техните родители могат да се запишат на тел. 0878 799 103 (координатор: Виолета Кирчева).

Първият лагер в България по метода, доказал в цял свят своята ефективност при изкривявания до 45 градуса, се проведе успешно в Токуда Болница и приключи на 10 септември. Терапевтът от Сърбия Никола Йевтич (Scoliosis Rehabilitation Camp) в продължение на десет дни обучава български деца и избра за тях подходяща програма от упражнения, която може да се прилага в домашни условия.

Поради засиления интерес към лагера и успеха на първия курс ще се проведе второ издание на Шрот обученията. За повече информация можете да се свържете с пациентския координатор на тел.: 0878 799 103. Още за Шрот метода и лагера можете да прочетете и на www.scoliosabg.com.

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".