Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Вторият Шрот лагер за деца със сколиоза ще се проведе в Токуда Болница София между 31 октомври и 9 ноември 2015 г.

05 октомври 2015

Вторият Шрот лагер за деца със сколиоза ще се проведе в Токуда Болница София между 31 октомври и 9 ноември 2015 г.

За втори път Токуда Болница ще е домакин на специализираната рехабилитационна програма за деца с гръбначни изкривявания - т.нар. Шрот лагер в периода 31 октомври - 9 ноември. Желаещите да се включат деца и техните родители могат да се запишат на тел. 0878 799 103 (координатор: Виолета Кирчева).

Първият лагер в България по метода, доказал в цял свят своята ефективност при изкривявания до 45 градуса, се проведе успешно в Токуда Болница и приключи на 10 септември. Терапевтът от Сърбия Никола Йевтич (Scoliosis Rehabilitation Camp) в продължение на десет дни обучава български деца и избра за тях подходяща програма от упражнения, която може да се прилага в домашни условия.

Поради засиления интерес към лагера и успеха на първия курс ще се проведе второ издание на Шрот обученията. За повече информация можете да се свържете с пациентския координатор на тел.: 0878 799 103. Още за Шрот метода и лагера можете да прочетете и на www.scoliosabg.com.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.