Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Безплатни консултации на жени със заболявания на гърдата организират в „Токуда Болница София”

05 юли 2011

Безплатни консултации на жени със заболявания на гърдата организрат в „Токуда Болница София”

Жените със съмнения и диагностицирани с доброкачествени или злокачествени заболявания на гърдата могат да се прегледат и да получат второ мнение от хирург-мамолог в Токуда

МБАЛ „Токуда Болница София” организира безплатни прегледи за профилактика и ранна диагностика на заболяванията на млечната жлеза. Консултациите ще се провеждат всеки ден от 06 до 31 юли след предварително записване на телефон 02/403 4000.

Необходимо е пациентите да предоставят на място своята медицинска документация – епикриза от предходно лечение или амбулаторен лист от преглед, резултати от изследвания, посочващи лекарско становище за състоянието на пациентката при установено заболяване.

 „Всяка година в България  се регистрират над 3000 нови случая на рак на гърдата”, алармира д-р Росен Панов, началник на Центъра за хирургия на гърдата на МБАЛ „Токуда Болница София”. Д-р Панов е категоричен, че при навременно откриване на заболяването и започване на терапия в ранен стадий, ракът на гърдата е напълно лечим. 

Препоръчително е дамите над 35-годишна възраст да посещават специалист за профилактичен преглед веднъж годишно.Голямото предимство на МБАЛ „Токуда Болница София” са висококвалифицирани медицински екипи, които прилагат световните практики за хирургично лечение на заболяванията на гърдата, както и реконструктивно и естетично възстановяване на гърдата, водени  от мултидисциплинарен екип от хирурзи-мамолози и пластични хирузи. Токуда разполага и с модерно мамографско оборудване за скрининг и диагностика.

В Токуда Болница пациентките могат да разчитат на затворен цикъл на цялостна профилактика, диагностика на заболяванията на гърдата, хирургия и реконструкция в едноетапни операции, модерно лъчелечение за следоперативнo продължаващо лечение, химиотерапия при необходимост и дългосрочен ангажимент на лекарите в японската болница за проследяване и наблюдение на възстановяването на лекуваните при нас.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.