Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Трудова медицина

Трудова медицина

 

Уважаеми работодатели,

Независимо от характера на производството, степента на автоматизация във вашата фирма и броя на работниците и служителите, влошеното им здраве и неблагоприятните условия на труд рано или късно ще доведат до ниска производителност и значителни финансови загуби. 
Ако се свържете със Службата по трудова медицина към Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда ще си осигурите квалифицирана помощ за реализиране на правилна политика по здраве и безопасност при работа, в унисон с изисванията на Кодекса на труда, Закона за здравословни и безопасни условия на труд и всички подзаконови актове.  
СТМ ще ви предложи договор за предварителни и периодични профилактични прегледи с участието на висококвалифицирани специалисти и допълнителни изследвания, обезпечени с най-модерна медицинска апаратура и съобразени с реалните рискови фактори в работната среда. 

Специалистите от СТМ ще ви предлложат обучение по здраве и безопасност при работа, ще извършат  оценка на риска на работното място, ще анализират резултатите от медицинското наблюдение на работниците и служителите за да разкрият възможни причинно-следствени връзки и ще разработят интегрирана програма за запазване на здравето и създаване на благоприятни условия за укрепването му, за оптимизиране на условията на труд и намаляване на риска. Доверете се на квалификацията на екипа и скоро ще се убедите, че изборът ви е верен.

Повече информация можете да получите от Д-р Р. Стоянова или г-жа П. Иванова на тел. 02/ 403 4870

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.