Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Трудова медицина

Трудова медицина

 

Уважаеми работодатели,

Независимо от характера на производството, степента на автоматизация във вашата фирма и броя на работниците и служителите, влошеното им здраве и неблагоприятните условия на труд рано или късно ще доведат до ниска производителност и значителни финансови загуби. 
Ако се свържете със Службата по трудова медицина към Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда ще си осигурите квалифицирана помощ за реализиране на правилна политика по здраве и безопасност при работа, в унисон с изисванията на Кодекса на труда, Закона за здравословни и безопасни условия на труд и всички подзаконови актове.  
СТМ ще ви предложи договор за предварителни и периодични профилактични прегледи с участието на висококвалифицирани специалисти и допълнителни изследвания, обезпечени с най-модерна медицинска апаратура и съобразени с реалните рискови фактори в работната среда. 

Специалистите от СТМ ще ви предлложат обучение по здраве и безопасност при работа, ще извършат  оценка на риска на работното място, ще анализират резултатите от медицинското наблюдение на работниците и служителите за да разкрият възможни причинно-следствени връзки и ще разработят интегрирана програма за запазване на здравето и създаване на благоприятни условия за укрепването му, за оптимизиране на условията на труд и намаляване на риска. Доверете се на квалификацията на екипа и скоро ще се убедите, че изборът ви е верен.

Повече информация можете да получите от Д-р Р. Стоянова или г-жа П. Иванова на тел. 02/ 403 4870

Вижте още

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".