Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Онлайн консултация по документи

Чрез тази форма, „Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда“ ЕАД Ви предоставя възможността за безплатна дистанционна консултация по документи. Чрез нея можете да получите информация за видовете лечения, които предлагаме за Вашия конкретен случай. Ще бъдете консултирани за условията на прием, за възможностите, с които лечебното заведение разполага, както и за необходимостта от провеждане на допълнителни клинични прегледи и/или специфични изследвания, които са от значение при вземането на решение за Вашето бъдещо лечение.

Тази услуга има за цел да Ви улесни, в случаите когато физическото Ви присъствие е затруднено - намирате се далече, включително извън страната, или по някаква причина мобилността Ви е ограничена. Ние знаем, че всеки случай в медицината е специфичен и има особености, определящи стъпките към лечението. Ето защо, тук се ангажираме да Ви предоставим персонално отношение, като разгледаме Вашите документи. Въз основа на тях, ние ще Ви изготвим и предложим индивидуален алгоритъм на лечение, за да бъдете подготвени, спокойни и ориентирани при Вашето посещение при нас впоследствие.

Консултацията се базира изцяло на предоставените от Вас документи. Поради тази причина, тяхната изчерпателност и достоверност има голямо значение за отговора, който ще Ви предоставим. Обърнете внимание, че консултацията по документи не е равнозначна на клиничен преглед и не изключва провеждането на такъв в случай, че това е необходимо или при Ваше желание.

За да се възползвате от нашата услуга, моля, попълнете полетата по-долу, като опишете подробно Вашето състояние и прикачите цялата налична медицинска документация, с която разполагате и която е относима към Вашия случай, например: копия от амбулаторни листове, епикризи от предишни лечения, резултати от лабораторни, образни и други изследвания и др.*

В някои случаи, особено информативни за Вашата оценка са образните изследвания като ядрено-магнитен резонанс, скенер, рентгенографии. Дисковете (CD или DVD) на тези изследвания, които се предоставят от лечебните заведения, понякога съдържат голям обем информация, което може да Ви затрудни при изпращането им. За да ви улесним, сме подготвили за вас инструкция как можете да ни изпратите диск с образни изследвания.

След попълване и изпращане на формата, можете да очаквате нашия отговор в рамките на 3 (три) работни дни на имейл адреса, който сте предоставили.

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.