Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Пациентите за нас

"Ако всичко хора бяха като Д-р Йорданов, светът щеше да бъде едно по-добро място" 26 октомври 2020 ДоРъководството наАджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда Уважаеми дами и господа, Казвам се Кирил Пондев и бих искал да изкажа своята огромна благодарност към Д-р Калоян Йорданов и екипа му от отделението по лъчелечение за изключителните г… "Вашето престижно здравно заведение може само да се гордее с лекари като д-р Георгиева" 06 октомври 2020 ДоРъководството наАджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда Уважаеми дами и господа, Казвам се Янчо Попдончев и бих искал да споделя с вас благодарността и възхищението си към лекарите, с които контактувах в последните девет години.През пролетта … "Нов живот без изгаряща болка. Не можем да изкажем с думи колко сме благодарни на доц. Вла… 14 август 2020 Специални благодарности към отделенията по Акушерство и Гинекология, и Неонатология 04 август 2020 Специални благодарности към отделение по Акушерство и Гинекология, и Неонатология, и за първото, и за второто си раждане избрах д-р Нашар и болница Токуда. Благодаря ви за професионализма, за отношението и за грижите! Целият екип, (добавям … Благодаря на целия екип на Съдова хирургия! Благодарение да вас мога да ходя отново и да с… 16 юли 2020 Специално БЛАГОДАРЯ на целия екип от лекари, сестри и санитари на Отделението по Съдова хирургия. Благодарение на вас мога да ходя отново и да се чувствам полезна на себе си и на другите около мен. Бъдете здрави и все така добри професион… "Уважаеми проф. Цеков, Изказвам своята искрена благодарност и признателност на ръководения… 10 юли 2020 Уважаеми Проф. д-р Христо Цеков д.м. (началник отделение Неврохиругия), Изказвам своята искрена благодарност и признателност на ръководения от Вас екип (д-р М. Милев, д-р С. Стоянов, проф. д-р Христо Цеков д.м.). Вашият всеотдаен и пр… "Уважаеми Проф. Младенов, благодаря Ви, че детето ми е до мен и в момента мога да го прегъ… 10 юли 2020 Уважаеми Проф. д-р Младенов (началник отделение реанимация), Трудно ми е да намеря подходящите думи, с който да изразя искрените си благодарности и тези на семейството ми към целия екип от лекари, мед. сестри, санитари на отделението… Благодарност към екипа на Неонатология: "Вие вдъхвате живот и надежда, променяте съдби и с… 06 юли 2020 На 5- ти юли синът ми Георги става на 2 години. Роди се при вас. Често се питах защо в мене имаше такъв страх дни преди да родя. Та това щеше да ми е 2-ро раждане... Знаех какво да очаквам, но усещах че ще е различно. Е, за жалост беше ра… "Искам да изкажа искрената си благодарност на онкологично отделение за оказаните грижи мое… 27 май 2020 "Огромна благодарност на медицинска сестра Елена Тонева от отделение по Реанимация за отно… 27 май 2020

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.