Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Пациентите за нас

"Изключително съм впечатлен от високия професионализъм, иновативност, човечност, упоритост… 28 май 2019 "Д-р Нашар, благодаря Ви от сърце за професионализма, търпението, отношението, доверието, … 16 май 2019 БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО Уважаема д-р Нашар, Уважаеми дами и господа, С настоящето бисмо бих искала да споделя с Вас впечатленията си от здравните грижи, полагани по време на бременността и следродилния период за майката и бебето в „Ад… Специални благодарности за професионализма и човешкото отношение на д-р Славимир Лавчев-хи… 11 февруари 2019 Благодарствено писмо Дъщеря ни Надежда Тилева се оперира и лекува в Болница Аджибадем-Токуда. Диагнозата бе фатална-рак 4 стадий, агресивен и нелечим. Тя почина, но грижите които положиха лекарите от болницата заслужават благодарност, в… "Благодаря на целия екип на отделението по Онкология и по-специално на д-р Елиз Тазимова -… 09 януари 2019 "Много съм доволна от целия персонал на отделението по Нефрология и на лекуващата лекарка … 09 януари 2019 "Искам да изкажа благодарността си към проф. Драганов, д-р Петреска, д-р Даскалова и целия… 09 януари 2019 "Каквото и да кажа, ще е малко за да изразя благодарността и признателността си към най-до… 03 януари 2019 Каквото и да кажа, ще е малко за да изразя благодарността и признателността си към най-добрия ортопед - доц.Васил Яблански и неговия екип: д-р Сергей Стоянов, д-р Станислав Балев, анестезиолог д-р Виктор Стефанов, операционна сестра Илчева.… "Пожелавам на всяка жена да срещне своята д-р Кирякова, а на медицината в България – повеч… 21 декември 2018 С настоящото писмо бих искала да благодаря на „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“ и персонално на д-р Емилия Николова-Кирякова за положените за мен грижи по проследяване на бременността ми и раждането на сина ми Владимир Байр… "Мога да кажа, че всичко в отделението (по Медицинска онкология) е на световно ниво! Обслу… 07 ноември 2018 "Токуда Болница има прекрасен лекар - д-р Станислава Илиева. Това е най-добрият лекар, кой… 12 октомври 2018

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.