Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Искаме да изкажем огромната си благодарност и признателност към д-р Георги Симеонов и екипа му"

18 ноември 2016

Здравейте,

Aз и цялото ми семейство искаме да изкажем огромната си благодарност и признателност към д-р Георги Симеонов и екипа му от Отделението по анестезиология и интензивно лечение за спасяването на живота на баща ми Ботьо Кръстев. Благодарности за безкрайно старателното и изключително човешко отношение на доктора и екипа му към баща ми и за адекватните и навременни грижи, които положиха, за неговото лечение. Благодарение на тези уникални лекари, сестри и останалият екип на отделението баща ми вече е на крак и се възстановява от тежкото състояние, в което беше изпаднал. Отношението на доктора и екипа му към нас беше невероятно човешко и с разбиране, предвид огромното ни притеснение. Изключително търпеливи и любезни, докторите от ОАИЛ отговаряха на всичките ни въпроси и ни даваха изчерпателни сведения. През 17 дневният си престой в отделението за баща ми се грижеха с изключително внимание и старание.

Думите не ни стигат, за да изразим благодарността си към Д-р Георги Симеонов, който със златните си сърце и ръце ни върна обичаният човек и доказа, че лекарската професия е призвание. Искрено вярваме, че той е Истински Човек и Лекар.

Пожелаваме на целият екип на ОАИЛ и на д-р Симеонов много спасени животи и да останат все такива истински професионалисти в тази така важна професия!

Благодарим Ви, вие сте невероятни!!!

С огромна благодарност и признателност:

сем. Кръстеви

Ботьо, Латинка, Биляна и Цветелина

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.