Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Искаме да изкажем най-сърдечните си благодарности към целия екип на Отделението по Хематология, ръководено от д-р Амин. Вие не само върнахте майка ни към живота, но и върнахте в нас вярата в доброто!

25 април 2017

Име: Цветанка

Фамилия: Стоева

Телефонен номер: 0878

E-mail адрес: stoeva.cvetanka

Тема: Въпрос от контактната форма на http://www.tokudabolnica.bg

Искаме, да изкажем най-сърдечните си благодарности към целия екип на Отделението по хематология, ръководено от доктор Амин. На 5 април 2017 г. майка ни беше приета в критично тежко състояние в отделението по хематология. С непрекъснатите си грижи целият екип успя да я върне към живота. На първо място благодарим на доктор Гълъбова, която прояви безгранична човещина и професионализъм! Благодарим на доктор Кондева, която в най-критичния момент беше също до нас! Невероятно мил лекар! Благодарим на целия екип от мед. сестри, които не спираха да обгрижват не само майка ни, но дори и нас най-близките й, така че да направят престоя ни по-лесен! Съжаляваме, че не можем да изброим всички поименно, те го заслужават! Специални благодарности на мед. сестри Албена Михайлова, Добринка Добрева и ст. мед. сестра Ива Миланова, които дори в забързаната си работа, успяваха да озарят стаята с усмивките си и да повдигнат духа на майка ни! Благодарности и към доктор Костадинова от Отделението по гастроентерология, за виниманието и професионализма проявен към нас! Благодарим Ви от сърце! Бъдете здрави! Вие не само върнахте майка ни към живота, но и върнахте в нас вярата в доброто! Пожелаваме на всеки болен, да има късмета, да срещне лекари и сестри като вас!

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".