Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Искаме да изкажем най-сърдечните си благодарности към целия екип на Отделението по Хематология, ръководено от д-р Амин. Вие не само върнахте майка ни към живота, но и върнахте в нас вярата в доброто!

25 април 2017

Име: Цветанка

Фамилия: Стоева

Телефонен номер: 0878

E-mail адрес: stoeva.cvetanka

Тема: Въпрос от контактната форма на http://www.tokudabolnica.bg

Искаме, да изкажем най-сърдечните си благодарности към целия екип на Отделението по хематология, ръководено от доктор Амин. На 5 април 2017 г. майка ни беше приета в критично тежко състояние в отделението по хематология. С непрекъснатите си грижи целият екип успя да я върне към живота. На първо място благодарим на доктор Гълъбова, която прояви безгранична човещина и професионализъм! Благодарим на доктор Кондева, която в най-критичния момент беше също до нас! Невероятно мил лекар! Благодарим на целия екип от мед. сестри, които не спираха да обгрижват не само майка ни, но дори и нас най-близките й, така че да направят престоя ни по-лесен! Съжаляваме, че не можем да изброим всички поименно, те го заслужават! Специални благодарности на мед. сестри Албена Михайлова, Добринка Добрева и ст. мед. сестра Ива Миланова, които дори в забързаната си работа, успяваха да озарят стаята с усмивките си и да повдигнат духа на майка ни! Благодарности и към доктор Костадинова от Отделението по гастроентерология, за виниманието и професионализма проявен към нас! Благодарим Ви от сърце! Бъдете здрави! Вие не само върнахте майка ни към живота, но и върнахте в нас вярата в доброто! Пожелаваме на всеки болен, да има късмета, да срещне лекари и сестри като вас!

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.