Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Искам да изкажа искрените си благодарности и почит към д-р Петко Карагьозов, д-р Иван Тишков и целият екип на клиниката по гастроентерология"

20 септември 2017

от контактната форма на http://www.tokudabolnica.bg

Име: Иван

Фамилия: Иванов

Телефонен номер: 08984..

E-mail адрес:

Тема:

Съобщение: Здравейте, от свое име и от името на моето семейство искам да изкажа искрените си благодарности и почит към д-р Петко Карагьозов, д-р Иван Тишков и целият екип на клиниката по гастроентерология. Огромно БЛАГОДАРЯ за високия професионализъм, човечност и неуморни грижи, които положихте за мен. Точно преди една година Вие върнахте усмивките и радостта в нашето семейство. За мен е ЧЕСТ че ви познавам.

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.