Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Бих искала да ви поднеса честитката си по повод професионалния празник на лекарите и медицинските специалисти! И огромната си благодарност, че преди една година във вашата болница дъщеря ми получи своето Възкресение"

10 април 2018

Име: Красимира

Фамилия: Обретенова

Телефонен номер: 0888.........

E-mail адрес: kobretenova....

Тема: Въпрос от контактната форма на http://www.tokudabolnica.bg

Съобщение: Здравейте, бих искала да ви поднеса честитката си по повод професионалния празник на лекарите и медицинските специалисти! И огромната си благодарност, че преди една година във вашата болница дъщеря ми получи своето Възкресение,! Благодарение на ръководството на болницата и доц. Яблански и операция на сколиоза,, дъщеря ми получи шанса да живее! Благодаря на екипа на отделението по ортопедия, на д-р Влаев!, който ме спасяваше И от паниката..... Огромна благодарност и признателност към целия екип на отделението по реанимация, където 20 дни се бориха за живота на детето ми! Доц. Николай Младенов е просто изключителен! Бъдете здрави и успешни!

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.