Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Признателност към отделението по Интервенционална гастроентерология: "Лекари, на които можеш да имаш доверие и се радвам, че са избрали да останат в България"

29 май 2019

Здравейте,
казвам се Поля Ваклинова от град Мездра. Пиша Ви, защото искам да изкажа Благодарността си към отделението по Интервенционална гастроентерология. Баща ми, Ваклин Ваклинов беше приеман в отделението няколко пъти в тежко състояние и винаги доктор Карагьозов и екипът му правеха някякво чудо и го връщаха обратно буквално както се казва от "онзи свят".
Знам, че е от изключително значение обучението им и дългогодишната им практика като лекари, но аз искам да Благодаря за личното им отношение и грижа към пациента. Това са лекари, на които можеш да имаш доверие и се радвам, че са избрали да останат в България.
Благодаря Ви д-р Карагьозов, д-р Тишков, д-р Койнарски, д-р Митова, д-р Боева, медицинските сестри и останалия персонал на отделението.

Ще се радвам да предадете думите ми на управлението на болницата и на екипа на д-р Карагьозов.

Поздрави
Поля Ваклинова

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.