Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Уважаеми Проф. Младенов, благодаря Ви, че детето ми е до мен и в момента мога да го прегърна"

10 юли 2020
Уважаеми Проф. д-р Младенов (началник отделение реанимация),
 
 
Трудно ми е да намеря подходящите думи, с който да изразя искрените си благодарности и тези на семейството ми към целия екип от лекари, мед. сестри, санитари на отделението по реанимация.
 
Накарахте ме да повярвам, че  пациента е личност и когато постъпи за лечение, трябва да остане такава.Благодарение на Вас и целия Ви екип ние, като близки.... като уплашени хора  получавахме бърза, важна и професионална  информация за  състоянието на пациента. Лесно разбираемо поднесена, така че ние като родители, да можем, да разберем всичко, без да има нужда от задаване на допълнителни въпроси.
 
Убедена съм , че всяка болница, която има подобен екип от блестящи, сърдечни, човечни и отговорни към работата си лекари, то болницата, като институция трябва да се ГОРДЕЕ с тях. Вие сте хора с призвание, доказани професионалисти, заслужаващи уважение, признателност и поклон. ИСТИНСКИ борци, за свободата на човешкия живот.
 
Дълго ще ми дава кураж Вашата човечност, с мисли, за съпричастност и осъзнато чувство за дълг.
 
Аз, една горда майка на моя боец Николай Лазаров, който постъпи в болница Токуда на 30.04.2020 г. след тежко ПТП .... за пореден, но не последен път Ви благодаря, че детето ми е до мен и в момента мога да го прегърна.
 
Благодаря Ви от сърце, че отново мога да изпитам всичките тези чувства единственно, заради Вас!
 
Поклон,
 
Екатерина Лазарова

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.