Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

"Благодарност към екипите на кардиохирургия и кардиология. Впечатлен съм от оказаното ми внимание, грижи и прфесионализъм"

10 декември 2020

Благодарност към екипите на кардиохирургията и кардиологията.

При кардиологичен преглед в болницата ми бе констатиран проблем с митрална клапа с препоръка за операция в ускорен порядък. След решението ми за операция незабавно ми бяха направени необходимите изследвахия и бях опериран. Впечатлен съм от оказаното ми внимание, грижи и прфесионализъм както при престоя ми в болницата, така и при контролните прегледи след операцията.

Сърдечно благодаря на доцент д-р Димитър Николов, д-р Стефан Стефанов, д-р Божинов, старша сестра Десислава Колева и на целия персонал на кардиохирургията и кардиологията.

Изказвам благодарност на професор Цеков и ст. сестра Нина Григорова от клиниката по неврохирургия за оказаното ми съдействие.

Желая много здраве и сили на всички в болница Токуда, отдадени на грижите за здравето и живота на хората.

Поклон! Маринчо Кунчев

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.