Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Благодарност към отделение Втора хирургия

14 юли 2010

Преди един месец бях на профилактичен преглед в болница Токуда. На 60 години съм и за първи път в живота си видях истинско отношение, което трябва и имаха сестрите и лекарите към обикновения пациент. Днес съм щастлива, че попаднах в тази болница. Току-що излизам от отделението на Втора хирургия, където ми направиха най-компетентно операция от киста на гърдата. Попадайки в болницата се чувстваш като в рая на пациентите.Благодаря на д-р Панов и целия му колектив. Благодаря Ви, че Ви има.

С уважение:

Райна Василева Маркова

22,06,2010

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.