Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Пациентите за нас

 
 
 

До изпълнителния директор на
МБАЛ „Токуда Болница София”
Д-р Явор Дренски

 

 

Благодарствено писмо

към Клиника по Педиатрия на Токуда Болница София

 

Уважаеми д-р Дренски,

С това писмо бих искала да изкажа исреното си възхищение и дълбока благодарност към целия екип на Токуда Болница София и най-вече към Клиниката по педиатрия. Детето ми беше прието за лечение при Вас през нощта на събота – 04 юни 2011 година. Бях истински впечатлена от организацията в неотложното звено и координацията им с Клиниката по педиатрия. През 5-те дни, в които бяхме хоспитализирани, детето ми – само на 3 години и половина – изобщо не усети, че е настанено в болнично заведение. Той се чувстваше като у дома си, благодарение на професионалните грижи на целия екип на Педиатрията и прекрасните условия. Дори когато дойде време за изписване, синът ми не искаше да си тръгва и твърдеше, че болницата е „вкъщи”.

Искам да изкажа специалните си благодарности за невероятното отношение , високия професионализъм и топлите грижи на доц. Лилова, д-р Димитрова, д-р Гроздева, д-р Петрова, д-р Лесички, д-р Деспотова, д-р Попова, както и към старша сестра Лидия Маринкова и целия й сестрински екип, които денонощно се грижеха за всички болни деца с усмивка и внимание.

И накрая бих искала да кажа освен голямото си благодаря, че това е най-доброто място за лечение на деца, тъй като в клиниката много по-често се чува детски смях и това се дължи на прекрасните хора, които се грижат в най-трудните моменти за децата ни.

Благодаря Ви отново!

С уважение:
Боряна Йорданова

 

 

Отделението

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".