Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Аптека

Аптеката в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда се намира до самия вход на болницата. Целта й е максимално да улесни пациентите и работата на специалистите в лечебното заведение. В нея се приготвят всички видове екстемпорални форми (сиропи, прахообразни форми, глобули и т.н.). Аптеката е добре заредена, работи със зелени и жълти рецепти. 

Предлага се пълната гама лекарствени форми, включително козметика и консумативи.

Стремежът на фармацевтите е пациентът да остане доволен, да не чака и да бъде обслужен цялостно в пределите на болницата.

Контакти: 02/403 4945
                 02/403 4947

Управител на Аджибадем Сити Клиник Аптека Токуда 

Маг. фарм. Гергана Ангелова - началник "Аптека за пациенти"
Завършила е фармация през 1980 година в МУ-София. Има 27 годишен опит в сферата на фармацията. Владее английски и испански език. 

 

 

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.