Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Повдигане на бюст

Най-често дамите, които желаят да се подложат на тази хирургическа операция са доволни от размера на гърдите си, но не толкова от твърдостта им или ги притеснява факта, че зърната им сочат надолу.

Обикновено причината за подобни деформации се крие в загубата на еластичност на кожата, причинена от драстични диети, бременност, кърмене, или пък просто от естествения процес на стареенето.

Операцията цели да повдигне и възстанови формата на гърдите, като включва процеса от отстраняване на излишната кожна тъкан и препозициониране на гръдните зърна с цел възстановяване на младежки външен вид на бюста. В някой случаи могат да бъдат използвани имплантанти, за да се коригира обема на бюста.

Изпълнението на тази интервенция няма да попречи припоследващо кърмене, дори ако тя да е извършена преди раждане. Операцията се извършва под обща упойка, в болнично заведение. Болничният престой е определен от състоянието на пациентката и обикновено е краткотраен.

След възстановителен период от една две седмици, пациентката може да се върне на работа.

Напрегнатостта след операцията обикновенно изчезва до около един месец, а завяхването на белезите е възможно напълно в период от няколко месеца до една година.

Отделението

Пластично-възстановителна…

Консултации

Увеличаване на бюст

Повдигане на бюст

Реконструкция на гърда

Коремна пластика

Липосукция

Видео

Екип

Новини

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".