Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Видео

Велислав е на 6 години. Той се ражда само с едно ухо. Майка му започва да търси решение и единственият лекар, който й протяга ръка, е доц. д-р Димитър Евстатиев - национален консултант по пластична хирургия, началник на клиниката по пластична, възстановителна, естетична и лицево-челюстна хирургия на Болница Токуда. След неколкократни операции Велислав вече по нищо не се отличава от връстниците си. Предстоят му още няколко интервенции, за да придобие новото му ухо изцяло естетичен вид. 

Доц.д-р Димитър Евстатиев представя възможностите и медицинските дейности, които екипът му извършва в Болница Токуда. За съвременните методи за постигане на естетичен външен вид и за моралните принципи, които са водещи за хирурзите.

Доц. д-р Димитър Евстатиев и пациентката му Никол разказват за пластичната операция за корекция на носа, на която младата дама се е подложила. Никол споделя впечатленията си от работата на доц. Евстатиев и за това как се чувства след промяната. Доц. Евстатиев пък споделя виждането си за пластичната хирургия на лицето и в частност операциите на носа.  

Отделението

Пластично-възстановителна…

Консултации

Увеличаване на бюст

Повдигане на бюст

Реконструкция на гърда

Коремна пластика

Липосукция

Видео

Екип

Новини

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".