Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Профил на купувача

ПУБЛИЧНА ПОКАНА „ДОСТАВКА НА ПОСТЕЛЪЧЕН ИНВЕНТАР ЗА НУЖДИТЕ НА МБАЛ „ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ”… 21 август 2014 ПУБЛИЧНА ПОКАНА „ДОСТАВКА НА ПОСТЕЛЪЧЕН ИНВЕНТАР ЗА НУЖДИТЕ НА МБАЛ „ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ” АД” - договор за изпълнение Съобщение за спиране на процедура по ЗОП за храна 14 август 2014 Съобщение за спиране на процедура по ЗОП за храна Съобщението можете да изтеглите от тук. Протокол от работата на длъжностните лица относно провеждане на избор по реда на глава 8а … 25 юли 2014 Протокол от работата на длъжностните лица относно провеждане на избор по реда на глава 8а от ЗОП на доставчик за изпълнение на обществена поръчка, с предмет "Доставка на постелъчен инвентар за нуждите на МБАЛ "Токуда Болница София" АД" Мож… ЗОП "Доставка на консумативи за стерилизация" 01 юли 2014 ЗОП "Доставка на консумативи за стерилизация" От тук можете да изтеглите: Документация за ЗОП "Доставка на консумативи за стерилизация" Приложение №3 Публична покана "Доставка на постелъчен инвентар за нуждите на МБАЛ „Токуда Болница София"… 24 юни 2014 ПУБЛИЧНА ПОКАНА за извършване на избор по реда на глава 8а от ЗОП на доставчик за изпълнение на обществена поръчка с предмет: „ДОСТАВКА НА ПОСТЕЛЪЧЕН ИНВЕНТАР ЗА НУЖДИТЕ НА МБАЛ „ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ” АД” Д… Обществена поръчка: "Доставка на шевен консуматив" 30 април 2014 Документацията за обществената поръчка можете да изтеглите от тук: Документация Приложения: 1, 2 Разяснения към обществена поръчка "Доставка на шевен консуматив": Разяснение 1 Разяснение 2 Обществена поръчка "Доставка на медицински изделия за диализа" 28 април 2014 Документацията за поръчката можете да изтеглите от тук. Приложението към документацията можете да изтеглите от тук: Приложения Разяснение към документите на обществената поръчка с предмет "Доставка на медицински изделия за диализа": Разяс… Обществена поръчка "Доставка на дезинфектанти" 14 април 2014 Документацията за обществената поръчка можете да изтеглите от тук: Документация Приложения Решение за промяна и разяснение Доставка на медицински изделия и принадлежности към тях за нуждите на "МБАЛ Токуда Болница… 16 септември 2013 Документацията за обществената поръчка можете да изтеглите от тук. Решение за промяна Приложения: Приложение 1 Приложение 2 Приложение 3 Приложение 4 Приложение 5 Приложение 6 Приложение 7 Приложение 8 Приложение 9 Приложение 10… Обществена поръчка: Доставка на лекарства за диализа за нуждите на МБАЛ „Токуда Болница Со… 11 юни 2013 Документацията за обществената поръчка можете да изтеглите от тук. Приложения: Приложение 3 Приложение 13 Приложение 16

Вижте още

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".