Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Приготвяне и разливане на храна по определени диети на пациентите и предоставяне на храна на напитки за персонала на МБАЛ "Токуда Болница София"

13 декември 2014

Решение за откриване на договаряне без обявление

Протокол на комисия за провеждане на договаряне на определяне на условията по договора с поканения участник, съгласко изискванията на възложителя

Приложение към протокол

Доклад от комисия за провеждане на договаряне на определяне на условията по договора с поканения участник, съгласко изискванията на възложителя

Решение за определяне на изпълнител на обществена поръчка с предмет "Приготвяне и разливане на храна по определени диети на пациентите и предоставяне на храна и напитки за персонала на МБАЛ "Токуда Болница София"

 

Изпращане на коментар

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".