Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Приготвяне и разливане на храна по определени диети на пациентите и предоставяне на храна на напитки за персонала на МБАЛ "Токуда Болница София"

13 декември 2014

Решение за откриване на договаряне без обявление

Протокол на комисия за провеждане на договаряне на определяне на условията по договора с поканения участник, съгласко изискванията на възложителя

Приложение към протокол

Доклад от комисия за провеждане на договаряне на определяне на условията по договора с поканения участник, съгласко изискванията на възложителя

Решение за определяне на изпълнител на обществена поръчка с предмет "Приготвяне и разливане на храна по определени диети на пациентите и предоставяне на храна и напитки за персонала на МБАЛ "Токуда Болница София"

 

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.