Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Кабинет по психиатрия

Кабинет за психиатрична помощ в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

От 2008 година в Болница Токуда работи Психиатричен кабинет. Основните приоритети на структурата са ранната диагностика и сполучливото лечение като ключов фактор за борба с тежките психически разстройства. Това са сериозни заболявания, които се отразяват на мислите, настроенията и физическото здраве. Отлагането на лечението може да доведе до хронифициране на болестта, социална изолация и т.н. 

В кабинета за психиатрична помощ на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда се извършва превенция и лечение на следните психични заболявания: 
1. Органични вкл.симптоматични псичихни разстройства и техните усложнения: деменции, делири, халюциноза, налудности и т.н.; 
2. Разстройства, в следствие на злоупотреба с алкохол, политоксикомании; 
3. Шизофрения; 
4. Разстройства на настроението (мания, депресия); 
5. Невротични разстройства, свързани със стрес и соматоформни разстройства (фобии, паническо разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство, дисоциативни разстройства), анорексия, булимия, разстройства на личността и поведението в зряла възраст и др. 
В кабинета работят високоспециализирани клиницисти с дългогодишен опит в университетска клиника. Консултации на пациенти ще се извършва по линия на Националната здравноосигурителна каса, както и с платени консултации. 
Работното време е:

Понеделник 
Сряда                        08,00 – 15,00 часа 
Петък

Вторник                    12,00 – 19,00 часа 
Четвъртък  

Началник кабинет:
Д-р Найденова 

Телефони за регистрация: 
02/403 4000 
0884993472

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.