Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Връзки с обществеността

Основната цел на ПР специалистите на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда е създаването, поддържането и максималното улесняване на двустранната комуникация, разбирателство и сътрудничество между лечебното заведение и обществеността. Нашата публика са не само пациентите, но и всички онези хора, които се отнасят отговорно към своето здраве и се интересуват от съвременните достижения на медицинската наука и практика.  

Ние работим в следните насоки:

  • Повишаване на здравната култура и промоция на здравето - провеждаме училища за пациенти и родители, дни на отворените врати, кампании за профилактика и ранна диагностика с безплатни  прегледи и др.
  • Представяне на съвременните методи на лечение и диагностика, които вече са достъпни и за пациентите в България и региона 
  • Организация и провеждане на специализирани събития - семинари, конференции, симпозиуми, пресконференции и др.
  • Корпоративни комуникации - информираме Ви за развитието на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и целия медицински комплекс
  • Текущо отразяване на дейността на болницата - подпомагаме журналистите при отразяване на теми, свързани със специалистите и прилаганите методи на диагностика и лечение в Токуда.

За контакти и повече информация:

Живко Жеков

Маркетинг и връзки с обществеността

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

zhivko.zhekov@acibademcityclinic.bg 

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.