Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

С тази форма Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ви предоставя възможността за безплатна дистанционна консултация по документи. Чрез нея можете да получите информация за видовете лечения, които предлагаме в конкретния индивидуален случай, приемът и възможностите на болницата, съвети дали са необходими допълнителни клинични прегледи или специфични изследвания, които са от значение при вземането на решение за вашето лечение.

Тази услуга има за цел да ви улесни, в случаите когато физическото ви присъствие е затруднено - намирате се далече, включително извън страната, или по някаква причина мобилността ви е ограничена. Тъй като обикновено всеки случай в медицината има индивидуални особености, които имат отношение към лечението на дадено състояние, тук ние се ангажираме да ви предоставим предварително лично внимание, за да сте запознати с алгоритъма на лечение, да бъдете подготвени, спокойни и ориентирани за вашето посещение и лечение в болницата впоследствие.

Консултацията се базира изцяло на предоставените от вас документи, затова изчерпателността им и достоверността им има голямо значение за отговора, който ще получите. Консултацията по документи не е равнозначна на клиничен преглед и не изключва провеждането на такъв в случай, че това е необходимо.

Попълнете полетата по-долу, като опишете подробно вашето състояние и прикачите цялата налична медицинска документация, с която разполагате, включително сканирани амбулаторни листове, епикризи от предишни лечения, резултати от лабораторни, образни и други изследвания, снимки и всичко, което има отношение към конкретното запитване.

В някои случаи особено информативни за вашата оценка са образните изследвания като ядрено-магнитен резонанс, скенер, рентгенографии. Дисковете (CD или DVD) на тези изследвания, които се предоставят от лечебните заведения, понякога съдържат голям обем информация, което може да ви затрудни при изпращането им. За да ви улесним, сме подготвили за вас инструкция как можете да ни изпратите диск с образни изследвания.

Личната информация, която ни предоставяте е защитена, съобразно всички регламенти на GDPR директивата на ЕС. За да изпратите формата, е необходимо да отбележите вашето съгласие за ползване и обработване на личните ви данни.

След попълване и изпращане на формата, можете да очаквате нашия отговор в рамките на 3 работни дни на имейл адреса, предоставен от вас за обратна връзка.

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, първият час след тях е с цена 3 лв., а всеки следващ час се заплаща по 2 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.