Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

ДКЦ Токуда

Аджибадем Сити Клиник диагностично-консултативен център Токуда

Извънболничното лечение се осъществява в Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда. Той разполага с всички лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи и работи в тясна връзка с отделенията на болницата. Има договор с НЗОК. 

В центъра е разположена уникална за България и региона апаратура за диагностика на:

 • Детски болести, включително и в неонаталния период
 • Кардиологични, съдови и кардиохирургични заболявания
 • Неврологични и неврохирургични заболявания
 • Заболявания на черния дроб, панкреаса, жлъчката, хранопровода, стомаха и чревния тракт
 • Заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища
 • Болестите на бъбреците и пикочния мехур, заболявания на мъжката полова система /нефрология и урология/
 • Гинекологични проблеми, включително злокачествени заболявания на женската полова система
 • Заболявания на жлезите с вътрешна секреция
 • Костно-ставни и дегенеративни заболявания, травми
 • Очни заболявания
 • УНГ болести
 • Кожни и венерологични заболявания
 • Лицево-челюстни малформации, лицеви травми и пластика
 • Зъбни и ортодонтски проблеми.
Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда разполага и с модерна лаборатория за всички видове изследвания, включително хормони и туморни маркери.
 

Достъпът до кабинетите е улеснен чрез система за предварително записване (тел. 02/403 4000) и получаване на информация от служителите на отделните регистратури.

 

Ръководство на Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда

Д-р Венелина Милева - Изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда

Д-р Венелина Милева e завършила медицина в Медицински университет - Варна и повече от 10 години е главен асистент в университета. Има редица специализации по Здравен мениджмънт и Администрация в Open University (Великобритания), Нов Български университет и Икономическия университет (Варна). Работила е като лекар първична помощ и е основател на един от първите медицински центрове във Варна през 1999 г.. Управлява 8 години Медицински център "Манус Вита" и "Манус Вита трудова медицина" във Варна. Управител на Сити Клиник Медицински Център Брегалница до 2016 г. От 2017 г. встъпва в длъжност като Изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клниник Болница Токуда и Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

 

 

 

Билал Демирлер - Прокурист 

Г-н Билал Демирлер в мениджър с богат опит в сферата на здравеопазването. Работи в екипа на Acibadem от 2011 г. Има 4 години опит като оперативен директор на Болница Faruk Medical City в Ирак, управлявана от групата Acibadem Healthcare. Участва в приложни проучвания за цялостни проекти за нови болници в региона на Близкия изток. В допълнение към своя професионален опит, г-н Демирлер има и академичен опит в своята кариера и в момента е докторант по Индустриално инженерствo. Има бакалавърска степен по Индустриално инженерство от Турция, магистър е по Бизнес администрация от Cambridge College, USA. Участва в академични изследователски проекти и публикации, свързани със здравеопазване и енергетика по време на своята доктурантура в Wichita State University USA. От 2018 г. е назначен за прокурист на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Вижте още

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".