Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

ДКЦ Токуда

Аджибадем Сити Клиник диагностично-консултативен център Токуда

Извънболничното лечение се осъществява в Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда. Той разполага с всички лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи и работи в тясна връзка с отделенията на болницата. Има договор с НЗОК. 

В центъра е разположена уникална за България и региона апаратура за диагностика на:

 • Детски болести, включително и в неонаталния период
 • Кардиологични, съдови и кардиохирургични заболявания
 • Неврологични и неврохирургични заболявания
 • Заболявания на черния дроб, панкреаса, жлъчката, хранопровода, стомаха и чревния тракт
 • Заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища
 • Болестите на бъбреците и пикочния мехур, заболявания на мъжката полова система /нефрология и урология/
 • Гинекологични проблеми, включително злокачествени заболявания на женската полова система
 • Заболявания на жлезите с вътрешна секреция
 • Костно-ставни и дегенеративни заболявания, травми
 • Очни заболявания
 • УНГ болести
 • Кожни и венерологични заболявания
 • Лицево-челюстни малформации, лицеви травми и пластика
 • Зъбни и ортодонтски проблеми.
Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда разполага и с модерна лаборатория за всички видове изследвания, включително хормони и туморни маркери.
 

Достъпът до кабинетите е улеснен чрез система за предварително записване (тел. 02/403 4000) и получаване на информация от служителите на отделните регистратури.

 

Ръководство на Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда

Д-р Венелина Милева - Изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда

Д-р Венелина Милева e завършила медицина в Медицински университет - Варна и повече от 10 години е главен асистент в университета. Има редица специализации по Здравен мениджмънт и Администрация в Open University (Великобритания), Нов Български университет и Икономическия университет (Варна). Работила е като лекар първична помощ и е основател на един от първите медицински центрове във Варна през 1999 г.. Управлява 8 години Медицински център "Манус Вита" и "Манус Вита трудова медицина" във Варна. Управител на Сити Клиник Медицински Център Брегалница до 2016 г. От 2017 г. встъпва в длъжност като Изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клниник Болница Токуда и Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

 

 

 

Бугра Сусам - Прокурист 

Г-н Бугра Сусам е мениджър с богат опит в областта на здравеопазването по отношение на бизнес развитието, пациентските услуги и вътрешния одит. Работи в екипа на групата Acibadem Healthcare от 2010 г. Две години е мениджър бизнес развитие и проекти в болница Acibadem Fulya Hospital в Истанбул, където отговаря за финансовата ефективност, прогнозирането и изпълнението на бизнес и организационните цели на болницата. От 2016 до 2017 г. е мениджър пациентски услуги в болница Acibadem Adana в Адана. Ръководи екип от над 100 служители, които селектира, обучава и оценява. Мониторира пациентското удовлетворение, идентифицира слабости и имплементира подобрения в процеса на работа. Г-н Сусам има 6-годишен опит като вътрешен одитор в централното управление на групата Acibadem Healthcare, където изготвя и развива прорама за одит и оценка на риска в пряка колаборация с мениджърския екип. Има бакалавърската степен по Икономика от Hacettepe University, Ankara, Турция. Назначен е за прокурист на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда от декември 2019 г.

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.