Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Смущения в ерекцията

Зад смущенията в ерекцията може да се крие сериозно заболяване

Хипертония, диабет или лош холестерол често са причини за еректилната дисфункция, алармира д-р Калоян Давидов, началник на отделението по „Урология” в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Липсата на желание за секс, както и смущенията в ерекцията след 40 годишна възраст не би трябвало да се приемат като болест. Те са по-скоро и най-вероятно симптоми на друго заболяване. Най-често това са артериалната хипертония, начален диабет, повишени нива на холестерола /нарушения в липидния профил/.

Когато не обръщаме внимание на този сигнал, рискуваме мъжът до нас да пропусне възможността за навременна диагностика на сериозно заболяване. Ранната диагностика е съвременният начин за успешно и адекватно лечение на много болести, които се крият за смущенията в ерекцията. Тази червена лампа ни говори, че е уместно да се консултираме със специалист уролог.

Ние в Болница Токуда разбираме необходимостта от конфиденциалност на тези консултации, както и притеснението на мъжете с такива проблеми. Фактът, че това е частна медицинска институция, позволява на нашите специалисти уролози да предлагат консултативната си помощ в неделен ден след предварително записване.

Запиши час за консултация >

Отделението

Урология

Роботизирана урология

Център по Ендоурология

Преглед при уролог

Лечение в болницата

Простатна хиперплазия

Лазерно лечение на проста…

Камъни в бъбреците

Смущения в ерекцията

Птоза на бъбрека

Инфертилитет

Цистит

Детска урология

Инконтиненция

Болничен режим

Новини

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.