Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Смущения в ерекцията

Зад смущенията в ерекцията може да се крие сериозно заболяване

Хипертония, диабет или лош холестерол често са причини за еректилната дисфункция, алармира д-р Калоян Давидов, началник на отделението по „Урология” в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Липсата на желание за секс, както и смущенията в ерекцията след 40 годишна възраст не би трябвало да се приемат като болест. Те са по-скоро и най-вероятно симптоми на друго заболяване. Най-често това са артериалната хипертония, начален диабет, повишени нива на холестерола /нарушения в липидния профил/.

Когато не обръщаме внимание на този сигнал, рискуваме мъжът до нас да пропусне възможността за навременна диагностика на сериозно заболяване. Ранната диагностика е съвременният начин за успешно и адекватно лечение на много болести, които се крият за смущенията в ерекцията. Тази червена лампа ни говори, че е уместно да се консултираме със специалист уролог.

Ние в Болница Токуда разбираме необходимостта от конфиденциалност на тези консултации, както и притеснението на мъжете с такива проблеми. Фактът, че това е частна медицинска институция, позволява на нашите специалисти уролози да предлагат консултативната си помощ в неделен ден след предварително записване.

Запиши час за консултация >

Отделението

Урология

Роботизирана урология

Център по Ендоурология

Преглед при уролог

Лечение в болницата

Простатна хиперплазия

Лазерно лечение на проста…

Камъни в бъбреците

Смущения в ерекцията

Птоза на бъбрека

Инфертилитет

Цистит

Детска урология

Инконтиненция

Болничен режим

Новини

Екип

Новини

За нас в медиите

Пациентите за нас

Местоположение на болницата

бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Болницата разполага с паркинг за колите, като първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120
Маршрутна линия: 32

Метро: До метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".
(след светофара при ул. "Атанас Дуков").

От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер", след което до Токуда Болница може да се стигне пеша през кв. "Лозенец" или с трамвай №10 до спирка "Бул. Никола Й. Вапцаров" и автобус №88 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".