Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Полезна информация

Тук ще намерите информация как да се ориентирате в болницата при първото си посещение, как да се запишете за преглед, как става приемът в болницата и как се покриват разходите за медицински услуги. Също така ще откриете всички телефони за връзка с отделенията и информация за допълнителните услуги.

Клинични пътеки

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда има договор за лечение по над 250 клинични пътеки с НЗОК.

Вижте пълния списък

Информационна карта за пациента

В Информационна карта за пациента ще намерите обща информация за болницата, за медицинския екип, който се грижи за Вас, информация за Вашите права и задължения, за болничен престой и етапи на лечението, за Вашата сигурност и безопасност в болницата, важни телефонни номера и карта на структурите на болницата

Информационна карта за пациента

За болката и лечението й

Тук ще намерите полезна информация за видове болка, за оценяване на Вашата болка, лечението й и какво да очаквате от него.

За болката и лечението й

 

Вижте още

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.