Токуда Болница София

БГ  EN  РУ

Видео

09 март 2013
Лазерно лечение на катаракта в Токуда Болница София

С последно поколение фемтосекунден лазер за суперпрецизни операции на катаракта вече разполага отделението по Офталмология в Токуда Болница София. Чрез него рисковете при хирургията на перде на окото се свеждат до абсолютния минимум. Три от първите много важни стъпки на операцията се извършват автоматично от уреда, който създава индивидуален профил на окото - това са разрезите на окото, отстраняване на предната капсула и разчупването на ядрото на лещата. С помощта на съвършено прецизната техника се изключва възможността от отклонения в разрезите, които макар и рядко могат да затруднят операцията и да доведат до постоперативни усложнения. Машината е особено полезна в по-тежки случаи на напреднала катаракта. Гледайте видео за новата машина тук:

Клиника по Неврология и Медицина на съня в Токуда Болница София:

Клиниката по Неврология в Токуда Болница София предоставя възможности за модерно лечение на почти всички заболявания на централната и периферната нервна система. Основни акценти в клиниката са модерното лечение на инсулти в Stroke Unit по всички световни стандарти и Медицина на съня - една от малкото структури в страната, която разполага с апаратура и лекарски капацитет за лечение на различни видове нарушения на съня. Гледайте видео за Клиниката по Неврология тук:

 Клинична лаборатория в Токуда Болница София:

 Откриване на меден изолатор в Реанимацията на Токуда Болница София:

Отделение по Неонатология в Токуда Болница София:

 Родилно отделение в Токуда Болница София:

Клиника по Хематология и Онкология в Токуда Болница София:

Първото в България международно отделение

Вижте видео от откриването му: 20.12.2011

Доц. Евстатиев изгради ухо на дете

Велислав е на 6 години. Той се ражда само с едно ухо. Майка му започва да търси решение и единственият лекар, който й протяга ръка, е доц.д-р Димитър Евстатиев - национален консултант по пластична хирургия, началник на клиниката по пластична, възстановителна, естетична и лицево-челюстна хирургия на МБАЛ "Токуда Болница София". След неколкократни операции Велислав вече по нищо не се отличава от връстниците си. Предстоят му още няколко интервенции, за да придобие новото му ухо изцяло естетичен вид

Пластична хирургия в Болница Токуда

Началникът на Клиниката по Пластична хирургия в Токуда Болница и Национален консултант Доц.д-р Димитър Евстатиев представя възможностите и медицинските дейности, които екипът му извършва в японската болница. За съвременните методи за постигане на естетичен външен вид и за моралните принципи, които са водещи за хирурзите, разказва доц. Евстатиев.

Пластична операция на нос

Началникът на Клиниката по Пластична хирургия и Национален консултант Доц.д-р Димитър Евстатиев и пациентката му Никол разказват за пластичната операция за корекция на носа, на която младата дама се е подложила. Никол споделя впечатленията си от работата на доц. Евстатиев и за това как се чувства след промяната. Доц. Евстатиев пък споделя виждането си за пластичната хирургия на лицето и в частност операциите на носа.

Токуда Болница - модерната японска болница в България
Диагностично-консултативен център Токуда - диагностика на световно ниво
Кардихирургия в Токуда Болница - пълен обем и спешност
Инвазивна кардиология в Токуда - авангардни методи на лечение на съдовете на сърцето, спешен прием
Диагностика на сърдечно-съдовите заболявания в Токуда - преглед при кардиолог
Диагностика на мозъчно-съдовите заболявания и болестите на периферната нервна система - преглед при невролог в Токуда
Токуда разполага с модерно отделение за образни изследвания, които са незаменими за прецизното установяване на заболяване и терапевтичния план
Грижата за бебетата и майките са основен приоритет за отделенията по Акушерство и гинекология и Неонатология в Токуда
Многопрофилната детска клиника в Токуда осигурява съвременно лечение на заболяванията в детска възраст в уютна обстановка за децата и техните придружители
Клиничната лаборатория в Токуда извършва всички видове изследвания за профилактика и за уточняване на заболяванията.
Хемодиализата в Токуда е най-голямата на Балканите и предлага изключително удобство на своите пациенти

Вижте още

Новини

Местоположение на болницата

София, 1407, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Атанас Дуков")

Болницата разполага с паркинг за пациенти и посетители. Първите 30 мин. са безплатни, след което се заплаща по 3 лв./час.
ВАЖНО!
Имайте предвид, че паркингът е много натоварен в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здравословно състояние позволява, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране, от други транспортни връзки или алтернативни паркинги в близост.

Транспортни връзки:
Автобуси: №88, 120

Метро: До метростанции "Джеймс Баучер" или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.

Карта 

Транспорт от Централна Гара

Автобус: №305 до спирка "Румънско посолство".
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "МБАЛ Токуда Болница".

Метро: От метростанция "Централна ЖП гара" до метростанция "Джеймс Баучер"или "Витоша" след което до болницата може да се стигне пеша.